در بازسازی، اسکلت کلی ساختمان تغییر نکرده و فقط برخی از بخشهای داخلی منزل تغییر میکنند. به عبارت دیگر میتوان گفت بازسازی همان دوباره سازی ساختمان است. بازسازی خانه انواع مختلفی داشته که شامل تغییر در تاسیسات خانه، تغییر در فضاهای داخلی و رفع فرسودگی است. برای بازسازی خانه باید برنامه ریزی کنید و وقت زیادی داشته باشید. اگر میخواهید درباره مزیت بازسازی خانه، مراحل بازسازی و … اطلاعات جدید کسب کنید بهتر است تا انتهای مقاله را مطالعه فرمایید. در این مطلب به بررسی نکات مهم بازسازی منزل برای شما عزیزان خواهیم پرداخت.
بازسازی خانه چه مزیتهایی دارد؟
بازسازی خانه فکر هوشمندانهای است زیرا به جای فروختن آن یا خرید خانه جدید میتوان با ایجاد تغییرات کوچک محیط خانه را عوض کرد. در ادامه با مزیت بازسازی خانه آشنا میشوید:
- هزینه کمتر بازسازی نسبت به خرید فروش خانه
- طراحی، تغییر و ایجاد تنوع در محیط خانه
- مدرن کردن و بروز رسانی بخشهای مختلف خانه
- مقاوم سازی با بهره گیری از طراحیهای جدید
بازسازی خانه چه مراحلی دارد؟
بازسازی خانه مراحلی دارد که باید آنها را یکی یکی طی کنید. از جمله:
- بودجه خود را مشخص کنید: قبل از هرچیزی باید بودجهای را برای بازسازی مشخص کنید تا بتوانید بر اساس آن تصمیم گیری کنید. این بودجه برای خرید ابزار، وسیله و دستمزد استفاده می شود.
- تحقیق کنید: برای اینکه بتوانید وسایل و ابزار خوبی را تهیه کنید باید روی هر یکی از آنها تحقیقات لازم را انجام داده و بهترین آنها را خریداری کنید.
- تعیین بخش هایی که نیاز به بازسازی دارد: با تعیین کردن بخش هایی که نیاز به بازسازی دارد نصف راه را طی کردهاید؛ زیرا با مشخص کردن این قسمت ها می توان از تخریب بیش از حد جلوگیری کرد.
- به دربها و رنگ آنها توجه کنید: رنگ درب ها می تواند تا حدودی فضا را تغییر دهد. اگر فضای داخلی خانه تاریک است باید رنگ درب ها را روشن انتخاب کنید تا فضا کمی روشن تر به نظر برسد.
- اتاقها را بزرگتر کنید: برای ایجاد فضایی بزرگ تر نیاز به خراب کردن خانه نیست شما می توانید در اتاق ها یا فضای داخلی خانه آینه قرار دهید. آینه نور فضا را منعکس کرده و محیط را بزرگ تر از چیزی که هست نشان میدهد.
- کفپوش خانه را عوض کنید: پس از گذشت چند سال کفپوش ها از بین رفته و استحکام خود را از دست می دهند. به همین دلیل می توانید کفپوش ها را عوض کنید.
قبل از بازسازی خانه چه نکاتی را باید بدانیم
رعایت یکسری نکات و دانستن آنها می تواند باعث بهتر شدن عمل بازسازی شود. این نکات عبارتند از:
- کمک گرفتن از معمار یا پیمانکار: قبل از بازسازی بهتر است فضای داخلی خانه را به یک معمار یا پیمانکار نشان دهید. معمار یا پیمانکار با دیدن خانه می تواند قسمت هایی که نیاز به بازسازی دارند را به شما نشان دهند.
- اولیت بندی: برای بازسازی باید اولیت بندی کنید که چه قسمت هایی را می خواهید تغییر دهید. بازسازی آشپزخانه، بازسازی سرویس بهداشتی، بازسازی سالن پذیرایی و بازسازی اتاق خواب به ترتیب در اولویت بندی قرار میگیرند.
انواع بازسازی منزل
بازسازی خانه های قدیمی، بازسازی ویلا و بازسازی خانه بر اساس متراژ از انواع بازسازی هستند. بازسازی خانه قدیمی: بازسازی خانه قدیمی کمی دشوار است زیرا این خانه ها با خانه های امروزی تفاوت زیادی دارند. برای اینکه عمر ساختمان بالا رود احتمالا نیاز است که خانه های قدیمی را کوبیده و دوباره بازسازی کنید؛ زیرا بافت این خانه ها فرسوده است. بازسازی ویلا: ویلاها هر چند سال یکبار باید بازسازی شوند؛ زیرا بهتر است مدرن باشند و بتوانند نیاز ساکنین خود را بر طرف کنند. بازسازی خانه بر اساس متراژ آن: متراژ هرخانه متفاوت بوده به همین دلیل بازسازی متفاوتی دارد. بر اساس متراژ خانه هزینه بازسازی و طرحهایی که روی آن پیاده میشود متفاوت است.
سخن پایانی
اگر برنامه ریزی و بودجه کافی داشته باشید می توانید خانه خود را بازسازی کنید. به طور کلی بازسازی زمانی صورت میگیرد که یک خانه فرسوده شده باشد اما برای تنوع نیز می توانید این کار را انجام دهید. اگر می خواهید بازسازی خانه به طور اصولی انجام شود، می توانید با یک شرکت بازسازی قرارداد ببندید و تمام کارهای بازسازی را به آنها بسپارید.
سوالات متداول نکات مهم بازسازی منزل
- برای بازسازی خانه چرا باید از شرکت های بازسازی کمک گرفت؟
برای بازسازی خانه باید از افرادی کمک گرفت که اصول این کار را فرا گرفتهاند و تجربه زیادی دارند. شرکت های بازسازی میتوانند در زمان کوتاه با هزینه کم بازسازی را به طور حرفهای انجام دهند. - آیا بازسازی باعث تغییر قیمت خانه می شود؟
خانههایی که مدرن تر و جدیدتر هستند مشتری های زیادتری نسبت به خانه های قدیمی و ساده دارند. به همین دلیل بازسازی خانه و جدید کردن آن می تواند باعث افزایش قیمت خانه شود. - چرا بازسازی خانه های قدیمی نسبت به ساختمان های مدرن، سخت تر است؟
زیرا بافت این خانه ها فرسوده است و شما باید اسکلت بندی ساختمان را نیز تغییر بدهید تا دوام و مقاومت آن در برابر عوامل تهدید کننده مانند زلزله افزایش پیدا کند.